Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
×
Globalw
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με αντικαταβολή

Δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα . Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε τον μεταφορέα τη στιγμή που θα τα παραλάβετε ή να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Βάσει του νόμου 4446/22-12-2016, το μέγιστο ποσό αντικαταβολής είναι τα €500.

Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα €3 πέραν των εξόδων αποστολής που και αυτά ανέρχονται σε €5 για τις περιοχές που έχουν πρόσβαση οι Ταχυμεταφορικές με τις οποίες συνεργαζόμαστε. 

Αποστολή €5 + Αντικαταβολή €3 . Σε περίπτωση περιοχής μη προσβάσιμης θα γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 − 17:00) & Σάββατο (10:00-14:00).

Η εταιρεία μας, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τους τρόπους πληρωμής, ανά πάσα στιγμή κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με ισχύ από την στιγμή της ανάρτησης

   

• Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Δικαιούχος: HORIZON CONSULTING SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

winbankΑριθμός Λογαριασμού: IBAN: GR7302602090000510201772801

Χρέωση εξόδων : OUR (τα έξοδα βαρύνουν εσάς)

Στις περιπτώσεις αποστολής εμβασμάτων/μεταφορών web από άλλες τράπεζες τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Αναγράφετε στις παρατηρήσεις Επώνυμο & Αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.

Σημείωση: για καταθέσεις μέσα απο την ίδια την  Τράπεζα EUROBANK μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η απλή μορφή του λογαριασμού 0000510201772801

 

Μέσω πιστωτικής κάρτας:

Προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO και PREPAID (Προπληρωμένες) μέσω του συστήματος ασφαλών πληρωμών της Τράπεζας EUROBANK προς το οποίο εκτρέπεται ο πελάτης για να διενεργήσει την πληρωμη. Η globalw.gr δεν τηρεί στοιχεία των πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων του και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του. Οι χρεώσεις στην προκειμένη περίπτωση είναι  €5 συνολικά.

 

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, όλες οι αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ, είναι υποχρεωτικό να εξοφλούνται αποκλειστικά :

- μέσω τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών ή

- μέσω τραπεζικού λογαριασμού

- μέσω αντικαταβολής

 

Δείτε ακόμα

×

Search


TOP